Élmény a suli c. képzések

Élmény a suliÉlménypedagógiai módszereinket, kalandpedagógiai eszközeinket, a komfortzónából való tervezett kimozdítást, a tudatos kockázatvállalást, és az élménypedagógiai egész megközelítését tanórán is felhasználhatjuk!Hatékonyságáról meggyőződhetsz kétnapos (20 órás) képzésünkön, ahol a kooperatív módszerek, a projektmunkák, a feldolgozás technikái együtt alkotnak személyre szabható, kiválóan alkalmazható rendszert, tantárgytól és életkortól függetlenül! Próbáld ki – és beépül majd a napi tanítási gyakorlatodba!


Időpontok:

Jelenleg nincs ilyen témában meghirdetett képzésünk. 


A képzés célja az élménypedagógia módszereinek tanórai felhasználása, a tanítás módszertani repertoárjának fejlesztése, bővítése a tapasztalati tanulás eszközeivel, az oktatás megújítása olyan elemekkel, amelyek alkalmasak az olyan modern oktatási irányzatok, mint kompetenciafejlesztés és tevékenység-központú óraszervezés megtervezésére.

A képzés során játékos, tréningszerű helyzetekkel, együttműködési és problémamegoldó játékokon keresztül történik az oktatás során alkalmazható az oktatás mellett a szociális kompetenciák fejlesztésére alkalmas élménypedagógia módszerek megismerése, a logikai gondolkodás fejlesztése.

Érdeklődés az alábbi elérhetőségen:Élmény a suli004-20160509

Demjén Izabella,
telefon: +36/20-278-3100
e-mail: demjen.izabella@kalandokesalmok.hu