Rólunk

kalandok-es-almokCégünkről:

Szervezetünk egy érték-alapú közösség, mely 1999 óta foglalkozik pedagógus továbbképzéssel, és a rendezvényszervezés, élménypedagógia, multikulturális pedagógia, erőszak-megelőzés, csapatépítés, közösségfejlesztés, hatékony tanítási technikák témakörében mára valódi szakmai műhellyé nőtte ki magát.

Trénereink, animátoraink:

Stab 2014

 

 

 

 

 

 

Trénereink és animátoraink bemutatkozásait itt tekinthetik meg!

Rólunk mondták:

“A Kalandok és Álmok továbbképzésre azért jelentkeztem, mert azt éreztem, hogy 26 év közoktatásban való munka után, már nagyon elfáradtam, fásulttá váltam.
A táborban olyan segítőkész, lelkes, csupaszív és nagyon felkészült trénerek, szervezők voltak velünk, akik nem kímélték önmagukat, energiájukat, idejüket és mindent bevetettek annak érdekében, hogy lehető legtöbbet nyújtsák számunkra. Nagyon sok képzésen voltam már, de ilyet még soha nem tapasztaltam, hogy bármikor, bármilyen időben (akár egy reggelinél is) mindig tanulhattam valami újat tőlük, valami olyat, amit szívesen hasznosíthatok.
Mindamellett, hogy olyan ötleteket adtak, ami szakmailag gazdagított, megtanultam tőlük, hogyan maradjak önazonos, lelkes, hogyan érezhetem jól magam a saját bőrömben, hogy ne éljem megterheltként a mindennapok szürkeségét. Köszönöm, hogy visszaadták a hitemet, hogy újra megtanultam hivatásnak érezni a munkámat.”

Póka Mária
XX. Kalandok és Álmok Nagytábor 2022