Biztonsági intézkedéseink a képzéseinken

.
Ezúton hivatalosan is tájékoztatjuk, hogy a kialakult járványügyi helyzetben a Kalandok és Álmok Szakmai Műhely az alábbi intézkedéseket hozza saját jogkörében, hogy a képzések a legnagyobb biztonsággal megtarthatóak legyenek:
  1. Előzetes egyeztetést végeztünk és végzünk folyamatosan a képzések helyszíneivel a megfelelő higiéniai és biztonsági feltételek meglétéről, folyamatos és fokozott ellenőrzéséről, a szükséges tisztasági eszközök és felszerelések meglétéről.
  2. Utasítottuk trénereinket a gyakorlatok átgondolására, a nagyobb fizikai kontaktussal járó gyakorlatok mellőzésére.
  3. Utasítottuk trénereinket a szünetek pontos és csorbítatlan megtartására, a szellőztetés biztosítására.
  4. Elkészítettünk egy nyilatkozatot, melynek kitöltése egyaránt kötelező a helyszínen még a képzés megkezdése előtt mind a résztvevők, trénerek és közreműködők számára. A nyilatkozat (melyet ezen a linken megtalálhat és elolvashat) célja az egyéni felelősségvállalás tudatosítása és erősítése jelen helyzetben,
  5. A képzés azon teljes időtartama alatt, mely zárt térben zajlik, kötelező a szájmaszk viselése, és a rendszeres kézfertőtlenítés (biztosítjuk a résztvevők számára).
  6. Jelen helyzetben a megszokottól eltérően a képzéseinken nem szolgálunk büfével.
  7. A résztvevőket pontosan tájékoztatjuk intézkedéseinkről.
Szeretnénk munkánkkal támogatni azokat a pedagógusokat és más, gyerekekkel és fiatalokkal foglalkozó szakembereket, akik tudják, hogy a kialakult helyzetben nagyon fontos, hogy a ránk bízottak élete a normális, mindennapi módon menjen tovább, játékosan, vidáman de felelősséggel és óvatossággal. Amennyiben a képzés megtarthatóságát illetően változás következne be, haladéktalanul értesítjük az érintetteket.

Sok  szeretettel várjuk képzésünkön!
Kalandok és Álmok Szakmai Műhely