XIX. Kalandok és Álmok Nagytábor – határon túliaknak (INGYENES)

A továbbképzés témája:
Kalandok és Álmok – kezdő és haladó élménypedagógiai képzés a közösségfejlesztés és a csapatépítés szolgálatában

Célunk
Napjaink oktatásának egyik fájó hiányossága a közösségi érzés elvesztése, a csapatba tartozás örömének nélkülözése. A korszerű nevelés nem mondhat le a sajátélményen alapuló csoportdinamikai hatásokról, a digitális tér elszigetelődésével szembeállított közös tevékenység, együttműködés, csoporttudat és kommunikáció erőteljes személyiségfejlesztő hatásáról. Kezdő és haladó szintű képzésünk ehhez kínál élménypedagógiai eszközöket óvópedagógusok, tanítók, tanárok, nevelők számára, igazi tábori hangulatban!

A tábor vezetője:
Bányai Sándor – élmény- és kalandpedagógiai tréner, a Pécsi Tudományegyetem címzetes egyetemi docense, a Kalandok és Álmok Szakmai Műhely alapítója.
Trénereink:
Kovács Nikoletta – tanító, pedagógiai fejlesztő, a 2016-os év Richter Aranyanyu Díj pedagógus kategóriájának nyertese, a Kalandok és Álmok Szakmai Műhely trénere.
Pölös Annamária – testnevelő, matematikatanár, szabadidő-szervező, tréner.
Demjén Izabella – hitoktató, nyelvész, élménypedagógiai facilitátor, a Kalandok és Álmok Szakmai Műhely trénere.
Takács Nándor – vegyész, mentálhigiénés segítő szakember, a Kalandok és Álmok Szakmai Műhely trénere.

A tábor időpontja:

2021.  augusztus 1-6., (érkezés vasárnap délután, hazaindulás péntek reggel).

A tábor helyszíne:
Négy Évszak Hotel Siófok, 8600 Siófok, Bél Mátyás u. 33.
Mi a saját élményen alapuló tapasztalati tanulásban hiszünk! A Kalandok és Álmok Szakmai Műhely tizenkilencedik alkalommal hirdeti nyári továbbképző táborát, évek óta kimagasló érdeklődés mellett.  

Ez nem csak nyaralás: ez komoly tanulás, munka, kimozdulás a komfortzónából! Az itt tanultakat azonnal fogod tudni hasznosítani a tanítás során.

Jelentkezési határidő lejárt!

A nyertes pályázókat a csoport megalakulása után értesítik a jelentkezési lapon megadott e-mail címen. A jelentkezés minden határon túli magyar pedagógus számára elérhető és ingyenes!

Csak a romániai és csak a nyertes pályázókra vonatkozik, hogy 100 lej befizetése után nyerik el a részvételi jogot, melynek befizetési módjáról később kapnak értesítést.
A jelentkezésnek NEM FELTÉTELE a befizetés, azt már csak a biztosan résztvevő nyerteseknek kell rendezniük!

Bármilyen kérdés vagy a jelentkezéssel kapcsolatos technikai probléma esetén készséggel állunk rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken.

A Kalandok és Álmok csapata nevében üdvözlettel:
Demjén Izabella,
telefon: +36/20-278-3100
e-mail: demjen.izabella@kalandokesalmok.hu