Komplex élménypedagógiai képzés Marosvásárhelyen (2020. ??)


A képzés célja
Felkészítés élménypedagógiai foglalkozások vezetésére és hátrányos helyzetű gyerekek foglalkoztatására, a tanulás és fejlesztés nem tanórai szervezésű formáinak megismertetése, újfajta pedagógus-szerep megtapasztaltatása, a tapasztalati tanulás hatékonyságának és hatékony módszereinek megismertetése, játékok, helyzetgyakorlatok, valamint problémamegoldó tevékenységek megismertetése. 
.
A képzés vezetője
Bányai Sándor – címzetes egyetemi docens (Pécsi Tudományegyetem), közoktatási szakértő, tanító, szabadidő-szervező, élmény- és kalandpedagógiai tréner, a Szakmai Műhely vezetője.
Ideje: 2020. ?
Helyszíne: 7-es Iskola, B szárny, Marosvásárhely, Secuilor Martiri 14.
Részvételi díj:
  • 340 RON – ebéddel
  • 300 RON – ebéd nélkül
A három nap időbeosztása:
  • ?

Étkezés: A részvételi díj a képzés díját, az eszközök használatát, a terembérleti díjat, az adminisztratív munkát és mindhárom napra egy egyszerű tea-kávé büfét tartalmaz, szállás-, étkezési és útiköltséget nem foglal magába. Ebédet azok számára tudunk biztosítani, akik az annak megfelelő részvételi díjat fizették be.

.

.

A részvételi díj befizetése
A részvételi díjat Kémenes Hajnalnál lehet készpénzben befizetni, előzetes egyeztetés után (telefonszám: 40/770-771-290, e-mail: khajni.10@gmail.com). Számla igénylésére és kiállítására a képzés ideje alatt van lehetőség.

Amennyiben úgy adódik, hogy le kell mondania a képzést, és ezt a kezdés előtti 15. munkanapig jelzi felénk, úgy a teljes befizetett részvételi díjat visszakapja. Amennyiben a kezdés előtt 7-15 munkanapon belül mondja le, úgy a befizetett részvételi díj 50%-át kapja vissza.  A kezdés előtti 7 munkanapon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.

Jelentkezési és befizetési határidő nincs, de amennyiben a befizetők száma eléri a 30 főt, a további jelentkezést határidőtől függetlenül lezárjuk, és várólistát indítunk. Érdemes tehát gyorsnak lenni! A jelentkezési lap csupán a szükséges adatok regisztrációjára szolgál, a kitöltése feltétlenül szükséges, de a kitöltők számára nem tartunk fenn helyeket – kizárólag a teljes összeg befizetése biztosítja a részvétel garantált lehetőségét – természetesen a 30 fős maximális létszám eléréséig!

Jelentkezés ITT!

Érdeklődés munkaidőben az alábbi elérhetőségeken:

Demjén Izabella
telefon: +36/20-278-3100
e-mail: demjen.izabella@kalandokesalmok.hu