Kett pedagógiai képzés Budapesten (2021. október 1-3.)

A képzés címe
A Franz Kett pedagógiáról – saját élmények, pedagógiai és teológiai háttérismeretek

A képzés célja
A képzés célja, hogy a Franz Kett  pedagógia elméleti és módszertani alapjaiba betekintést nyerjünk és megismerjük  azokat a teológiai, lélektani és pedagógia szempontokat, amelyek a Kett  foglalkozások mögött állnak. Célunk, hogy bemutassunk egy olyan reformpedagógia szemléletet, amelynek  alapja a Viktor Frankl által a figyelem középpontjába állított gondolat: az  ember alapvető szükséglete, hogy higgyen az élet értelmességében, és keresse  élete értelmét. Célunk, hogy az aktuális évszakhoz,  ünnepkörhöz illeszkedő foglalkozásokon keresztül éljük át és tanuljuk meg a Kett módszertan alapjait. Hiszünk abban, hogy az alkotás, a játék, a szó, az ének, a tánc az elbeszélt és megélt történetek mind képesek arra, hogy általuk  Istenről, a világról és magunkról tanuljunk.

A Kett-pedagógiai képzésről további információ erre a linkre kattintva érhető el.

A képzés technikai információi
Vezetője: Sipos Edit – hittan-történelem szakos tanár az Institut für Franz-Kett-Pädagogik GSEB tagja és munkatársa, a magyarországi Franz Kett Pedagógiai Egyesület alapítója
Ideje: 2021. október 1-2-3. (péntek-szombat-vasárnap)
Helyszíne: KMO Művelődési Központ, 1191 Budapest, Teleki u. 50. (114-es terem)
Részvételi díja: 32.900 Ft.
Akkreditált órák száma: 30 óra
A képzés nyilvántartási száma: A/9652/2019
Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/004225

A három nap időbeosztása:

 • 2021. október 1., péntek: 10:00-18:00
 • 2021. október 2., szombat: 9:00-17:00
 • 2021. október 3., vasárnap: 9:00-17:00

Étkezés
A részvételi díj a képzés díját, az eszközök használatát, a terembérleti díjat, az adminisztratív munkát tartalmaz, szállás-, étkezési és útiköltséget nem foglal magába.

A jelentkezés feltételei 
 • A jelentkező vállalja, hogy részt vesz a képzés teljes egészén;
 • Eleget tesz az akkreditált képzés adminisztratív kötelezettségeinek;
 • A jelentkező tudomásul veszi, hogy a 30 óra elvégzését igazoló akkreditált tanúsítványra akkor jogosult, ha eleget tesz a képzés elvégzése feltételeinek, és a megadott határidőre beküldi a foglalkozásvázlatát és az elégedettségmérő kérdőívet;
 • A jelentkező tudomásul veszi, hogy a 30 órás képzés 3 napos, nem végezhetőek el belőle választhatóan csak az egyes napok;
 • A jelentkező határidőre befizetés a képzés részvételi díját.
További akciók, kedvezmények!!!
 • Az Early Bird jelentkezés keretén belül igénybe vehetők az alábbi akciós árak a korai jelentkezők számára, ha feltüntetik az űrlap Megjegyzés rovatába azt a kifejezést, hogy “Early Bird”:
  – a meghirdetéstől június 30-ig 3.000 Ft. a kedvezmény, a képzés ára 29.900 Ft.
  – július 1-jétől július 31-ig 2.000 Ft. a kedvezmény, a képzés ára 30.900 Ft.
  – augusztus 1-jétől szeptember 17-ig teljes áron érhető el a képzés, azaz 32.900 Ft-ért.
 • Amennyiben egy intézményi költségviselőtől ketten jelentkeznek, úgy az első fő teljes részvételi díjjal vehet részt (32.900 Ft.), míg a második fő 20% kedvezményt kap a képzés teljes részvételi díjának árából (azaz 26.320 forintért). Ebben az esetben a jelentkezők tüntessék fel az űrlap Megjegyzés rovatába, hogy szeretnének élni az adott kedvezménnyel, nincs lehetőség utólagos módosításra.
 • Amennyiben egy intézményi költségviselőtől hárman jelentkeznek, az első kettő teljes részvételi díjjal vehet részt (azaz 2×32.900 Ft-ért), míg a harmadik fő 10.000 Ft. kedvezményt kap a képzés teljes részvételi díjának árából (azaz 22.900 forintért vehet részt). Ebben az esetben a jelentkezők tüntessék fel az űrlap Megjegyzés rovatába, hogy szeretnének élni az adott kedvezménnyel, nincs lehetőség utólagos módosításra.

Az akciók egymással nem vonhatóak össze, minden résztvevő csak egyet vehet igénybe!
A kedvezmények igénybevételének szándékát a jelentkezési lapon kell jelölni, utólagosan nem áll módunkban figyelembe venni!

A részvételi díj befizetése

A képzésen való részvétel feltétele a részvételi díj maradéktalan átutalása a következő számlaszámra:
10402142-22751979-00000000 (BMB 994 Bt., K&H Bank)
Amennyiben önhibáján kívül nem tud részt venni, de már átutalta az összeget, és ezt 7 munkanappal a képzés indulása előtt jelezi felénk, úgy a részvételi díj 100%-át visszafizetjük. A kezdés előtti 7 munkanapon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni, azonban egy másik képzési alkalommal felhasználható.

Jelentkezési és befizetési határidő lejárt!

A maximális létszám 24 fő.
A jelentkezések véglegesítése és elfogadása a részvételi díjak beérkezésének sorrendjében történik, maga a regisztráció még nem biztosítja a részvételt a képzésen. Amennyiben a határidő lejárta előtt megtelik a keret, úgy korábban zárjuk le a jelentkezés lehetőségét és elindítjuk a várólistát.

Amennyiben Ön már elvégezte a Kalandok és Álmok Szakmai Műhely valamelyik képzését és elnyerte tetszését, kérjük, ajánlja ismerőseinek!

Jelentkezés az űrlapon, vagy érdeklődés munkaidőben az alábbi elérhetőségeken!

A Kalandok és Álmok csapata nevében üdvözlettel:
Demjén Izabella,
telefon: +36/20-278-3100
e-mail: demjen.izabella@kalandokesalmok.hu