Indul a 30 órás akkreditált online rendezvény- és táborszervezői képzésünk! (2023. október 13-14-15.)

A képzés címe
Élmény- és tevékenységközpontúság a bentlakásos és napközis jellegű táborok, tábori és szabadidős programok tervezésében és megvalósításában

A továbbképzés célja
A résztvevők felkészítése a gyerek- és ifjúsági táborok, bentlakásos és napközis jellegű táborok, nomád és üdülőtáborok szervezésére. Célunk, hogy a résztvevők összefoglalják, rendszerezzék meglévő alapvető rendezvényszervezési ismereteiket, tapasztalataikat. Képzésünk online megvalósításban is alkalmas új ötletek, eszközök, módszerek megismertetésére, a tábori programokban rejlő nevelési és fejlesztési lehetőségek felfedezésére, a szervezés és táborvezetés során felmerülő problémák új ismeretek felhasználásával történő megoldására.
A tábor- és rendezvényszervezői képzésünkről további információ erre a linkre kattintva érhető el.

A képzés technikai információi
Vezetője: Bányai Sándor – 
szabadidőszervező, táborszervező, tréner
Ideje: 2023. október 13-14-15.
Helyszíne: a Zoom nevű alkalmazás
Részvételi díja: 27.900 Ft.
Alapítási engedélyének száma: 307/10/2022
Akkreditációs órák száma: 30
Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/004839

A három nap időbeosztása:

  • 2023. október 13., 9:00-17:00
  • 2023. október 14., 9:00-17:00
  • 2023. október 15., 9:00-17:00

Kik jelentkezését várjuk?

Akik elsősorban érdeklődnek a téma iránt, nyitottak az újdonságokra és az online platformokon való munkára. A képzés nem előadásjellegűen zajlik, hanem ahogy élőben is megszokható volt tőlünk: csoportmunkában dolgozunk és a közösen szerzett tapasztalatokból, gyakorlatokból vonjuk le a tanulságokat.

A jelentkezés feltételei

  • A jelentkező vállalja, hogy részt vesz a képzés teljes egészén;
  • Eleget tesz az online és akkreditált képzés adminisztratív kötelezettségeinek;
  • A jelentkező tudomásul veszi, hogy a 30 óra elvégzését igazoló akkreditált tanúsítványra akkor jogosult, ha eleget tesz a képzés elvégzése feltételeinek, és a megadott határidőre beküldi a foglalkozásvázlatát és az elégedettségmérő kérdőívet;
  • Stabil internetkapcsolat szükséges;
  • Saját laptop vagy számítógép szükséges (tablet és okostelefon nem elegendő);
  • A jelentkező alapvető informatikai ismeretekkel rendelkezzen felhasználói szinten, amely lehetővé teszi, hogy boldoguljon az online alkalmazásokban.

A részvételi díj befizetése
A képzésen való részvétel feltétele a részvételi díj maradéktalan átutalása a következő számlaszámra  a jelentkezést követő 14 napon belül:
10201006-50242667-00000000 (Paamon Bt., K&H Bank)

A jelentkezési lap kitöltése után közvetlenül egy automatikus megerősítőüzenetet küldünk, hogy beérkezett a regisztrációja (amennyiben nem találja a beérkező levelek között, kérjük, nézze meg a spam és a promóciók mappát is). Ezt követően 1-2 munkanapon belül küldjük a hivatalos értesítést a jelentkezés elfogadásáról a részvételi díjról kiállított díjbekérővel, mely alapján elutalhatja a részvételi díjat. 

Amennyiben önhibáján kívül nem tud részt venni, de már átutalta az összeget, és ezt 7 munkanappal a képzés indulása előtt jelezi felénk, úgy a részvételi díj 100%-át visszafizetjük. A kezdés előtti 7 munkanapon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni, azonban egy másik képzési alkalommal felhasználható.

Jelentkezési határidő:
2023. október 6., 16:00

A maximális létszám 22 fő.

A jelentkezések véglegesítése és elfogadása a részvételi díjak beérkezésének sorrendjében történik, maga a regisztráció még nem biztosítja a részvételt a képzésen. Amennyiben a határidő lejárta előtt megtelik a keret, úgy korábban zárjuk le a jelentkezés lehetőségét és elindítjuk a várólistát.

Amennyiben Ön már elvégezte valamelyik képzésünket és elnyerte tetszését, kérjük, ajánlja ismerőseinek!

Jelentkezés az űrlapon, vagy érdeklődés munkaidőben az alábbi elérhetőségeken!

A Kalandok és Álmok csapata nevében üdvözlettel:

Demjén Izabella,
telefon: +36/20-278-3100
e-mail: demjen.izabella@kalandokesalmok.hu