Érzelmi kompetenciafejlesztő képzés Budapesten (2024. április 12-14.)

A képzés címe
A belső iránytű – tapasztalati tanulás alapú képzés az érzelmi nevelés fejlesztéséhez

A képzés célja az érzelmi kompetenciák fejlesztése. Ezen képesség alatt azt értjük, amely mint egy belső iránytű, segít bennünket a saját vagy mások érzelmeinek felismerésében, kezelésében és azok pozitív befolyásolásában. A képzésen célunk olyan sajátélményeket nyújtani, amelyek segítenek abban, hogy könnyebben tudjuk azonosítani és megérteni saját és mások érzelmeit. Közösen elmélyedünk az érzelmeink világában, miközben olyan módszereket kínálunk, amik alkalmasak lehetnek önmagunk, valamint a gyermekek és a kamaszok érzelmi nevelésére, fejlesztésére.

Az érzelmi kompetenciafejlesztő képzésről további információ erre a linkre kattintva érhető el.

A képzés technikai információi
Vezetői:

– Szekeres-Kamondi Zsuzsanna – mentálhigiénés segítő szakember, élménypedagógiai facilitátor (Kalandok és Álmok Szakmai Műhely), védőnő.
– dr.Takács Nándor – mentálhigiénés segítő szakember, a Kompánia Alapítvány munkatársa, alacsony küszöbű segítő, a Kalandok és Álmok Szakmai Műhely élménypedagógiai trénere, vegyész.
Ideje: 2024. április 12-13-14. (péntek-szombat-vasárnap)
Helyszíne: KMO Művelődési Központ, 1191 Budapest, Teleki u. 50.
Részvételi díja: 41.900 Ft.
Akkreditációs órák száma: 30 (30 x 45 perc)
Alapítási engedélyének száma: 443/10/2021
Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/004225

A három nap időbeosztása:

  • 2024. április 12., péntek: 10.00-18.00
  • 2024. április 13., szombat: 9.00-17.00
  • 2024. április 14., vasárnap: 9.00-17.00

Étkezés

A részvételi díj a képzés díját, az eszközök használatát, a terembérleti díjat, az adminisztratív munkát és mindhárom napra egy egyszerű tea-kávé büfét tartalmaz, szállás-, étkezési és útiköltséget nem foglal magába.

A jelentkezés feltételei 

  • A jelentkező határidőre befizeti a képzés részvételi díját;
  • A jelentkező vállalja, hogy a képzés teljes idejének legalább 90%-án részt vesz;
  • A jelentkező a megadott határidőre beküldi a záródolgozatát és az elégedettségmérő
    kérdőívet.

Igénybe vehető kedvezmények

– Amennyiben egy  költségviselőtől ketten jelentkeznek (vagyis egy számlát kell a részvételi díjakról kiállítanunk), úgy az első fő teljes részvételi díjjal vehet részt (41.900 Ft.), míg a második fő 20% kedvezményt kap a képzés teljes részvételi díjának árából (azaz 33.520 forintért). Ebben az esetben a jelentkezők tüntessék fel az űrlap Megjegyzés rovatába, hogy szeretnének élni az adott kedvezménnyel, nincs lehetőség utólagos módosításra.

– Amennyiben egy  költségviselőtől hárman jelentkeznek (vagyis egy számlát kell a részvételi díjakról kiállítanunk), az első kettő teljes részvételi díjjal vehet részt (azaz 2×41.900 Ft-ért), míg a harmadik fő 10.000 Ft. kedvezményt kap a képzés teljes részvételi díjának árából (azaz 31.900 forintért vehet részt). Ebben az esetben a jelentkezők tüntessék fel az űrlap Megjegyzés rovatába, hogy szeretnének élni az adott kedvezménnyel, nincs lehetőség utólagos módosításra.

A kedvezmény igénybevételének szándékát a jelentkezési lapon kell jelölni, utólagosan nem áll módunkban figyelembe venni! 

A részvételi díj befizetése
A képzésen való részvétel feltétele a részvételi díj maradéktalan átutalása a következő számlaszámra  a jelentkezést követő 5 napon belül:
 10402142-22751979 (BMB 994 Bt., K&H Bank)
A jelentkezési lap kitöltése után közvetlenül egy automatikus megerősítőüzenetet küldünk, hogy beérkezett a regisztrációja (amennyiben nem találja a beérkező levelek között, kérjük, nézze meg a spam és a promóciók mappát is). Ezt követően 1-2 munkanapon belül küldjük a hivatalos értesítést a jelentkezés elfogadásáról a részvételi díjról kiállított díjbekérővel, mely alapján elutalhatja a részvételi díjat.
Amennyiben önhibáján kívül nem tud részt venni, de már átutalta az összeget, és ezt 7 munkanappal a képzés indulása előtt jelezi felénk, úgy a részvételi díj 100%-át visszafizetjük. A kezdés előtti 7 munkanapon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni, azonban egy másik képzési alkalommal felhasználható.

Jelentkezési  határidő: 2024. április 5., péntek

A maximális létszám 24 fő.
A jelentkezések véglegesítése és elfogadása a részvételi díjak beérkezésének sorrendjében történik, maga a regisztráció még nem biztosítja a részvételt a képzésen.
Amennyiben a határidő lejárta előtt megtelik a keret, úgy korábban zárjuk le a jelentkezés lehetőségét és elindítjuk a várólistát.

Amennyiben Ön már elvégezte valamelyik képzésünket és elnyerte tetszését, kérjük, ajánlja ismerőseinek!

Jelentkezés az űrlapon, vagy érdeklődés munkaidőben az alábbi elérhetőségeken!

A Kalandok és Álmok csapata nevében üdvözlettel:

Demján Szilvia,
telefon: +36/70-670-1886
e-mail: demjan.szilvia@kalandokesalmok.hu