Akkreditált érzelmi kompetenciafejlesztő képzés Budapesten (2021.11.05-07.)

A képzés címe
A belső iránytű – tapasztalati tanulás alapú képzés az érzelmi nevelés fejlesztéséhez

A képzés célja
az érzelmi kompetenciák fejlesztése. Ezen képesség alatt azt értjük, amely mint egy belső iránytű, segít bennünket a saját vagy mások érzelmeinek felismerésében, kezelésében és azok pozitív befolyásolásában. A képzésen célunk olyan sajátélményeket nyújtani, amelyek segítenek abban, hogy könnyebben tudjuk azonosítani és megérteni saját és mások érzelmeit. Közösen elmélyedünk az érzelmeink világában, miközben olyan módszereket kínálunk, amik alkalmasak lehetnek önmagunk, valamint a gyermekek és a kamaszok érzelmi nevelésére, fejlesztésére.
Az érzelmi kompetenciafejlesztő képzésről további információ erre a linkre kattintva érhető el.

A képzés technikai információi
Vezetői:
– Szekeres-Kamondi Zsuzsanna – mentálhigiénés segítő szakember, élménypedagógiai facilitátor (Kalandok és Álmok Szakmai Műhely), védőnő.
– Takács Nándor – mentálhigiénés segítő szakember, élménypedagógiai facilitátor (Kalandok és Álmok Szakmai Műhely), vegyész, egyetemi adjunktus.
Ideje: 2021. november 5-6-7. (péntek-szombat-vasárnap)
Helyszíne: KMO Művelődési Központ, 1191 Budapest, Teleki u. 50.
Részvételi díja: 28.900 Ft.
Akkreditációs órák száma: 30
Alapítási engedélyének száma: 443/10/2021
Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/004225

A három nap időbeosztása:

  • 2021. november 5., péntek: 10.00-18.00
  • 2021. november 6., szombat: 9.00-17.00
  • 2021. november 7., vasárnap: 9.00-17.00

Étkezés
A részvételi díj a képzés díját, az eszközök használatát, a terembérleti díjat, az adminisztratív munkát és mindhárom napra egy egyszerű tea-kávé büfét tartalmaz, szállás-, étkezési és útiköltséget nem foglal magába.

A jelentkezés feltételei 

  • A jelentkező vállalja, hogy részt vesz a képzés teljes egészén;
  • Eleget tesz az akkreditált képzés adminisztratív kötelezettségeinek;
  • A jelentkező tudomásul veszi, hogy a 30 óra elvégzését igazoló akkreditált tanúsítványra akkor jogosult, ha eleget tesz a képzés elvégzése feltételeinek, és a megadott határidőre beküldi a foglalkozásvázlatát és az elégedettségmérő kérdőívet;
  • A jelentkező tudomásul veszi, hogy a 30 órás képzés 3 napos, nem végezhetőek el belőle választhatóan csak az egyes napok;
  • A jelentkező határidőre befizetés a képzés részvételi díját.
További akciók, kedvezmények!!!

Az Early Bird jelentkezés keretén belül igénybe vehetők az alábbi akciós árak a korai jelentkezők számára, ha feltüntetik az űrlap Megjegyzés rovatába azt a kifejezést, hogy “Early Bird”:
– a meghirdetéstől szeptember 26-ig 3.000 Ft. a kedvezmény, a képzés ára 25.900 Ft.
– szeptember 27-től október 10-ig 2.000 Ft. a kedvezmény, a képzés ára 26.900 Ft.
– október 11-től október 29-ig teljes áron érhető el a képzés, azaz 28.900 Ft-ért.

Amennyiben egy intézményi költségviselőtől ketten jelentkeznek, úgy az első fő teljes részvételi díjjal vehet részt (28.900 Ft.), míg a második fő 20% kedvezményt kap a képzés teljes részvételi díjának árából (azaz 23.120 forintért). Ebben az esetben a jelentkezők tüntessék fel az űrlap Megjegyzés rovatába, hogy szeretnének élni az adott kedvezménnyel, nincs lehetőség utólagos módosításra.
Amennyiben egy intézményi költségviselőtől hárman jelentkeznek, az első kettő teljes részvételi díjjal vehet részt (azaz 2×28.900 Ft-ért), míg a harmadik fő 10.000 Ft. kedvezményt kap a képzés teljes részvételi díjának árából (azaz 18.900 forintért vehet részt). Ebben az esetben a jelentkezők tüntessék fel az űrlap Megjegyzés rovatába, hogy szeretnének élni az adott kedvezménnyel, nincs lehetőség utólagos módosításra.

Az akciók egymással nem vonhatóak össze, minden résztvevő csak egyet vehet igénybe!
A kedvezmények igénybevételének szándékát a jelentkezési lapon kell jelölni, utólagosan nem áll módunkban figyelembe venni!

Amennyiben az érvényben lévő hatályos rendeletek nem teszik lehetővé a képzés személyes formában történő megvalósulását, úgy változatlan időpontban, online formában tartjuk meg!

A részvételi díj befizetése
A képzésen való részvétel feltétele a részvételi díj maradéktalan átutalása a következő számlaszámra:
10201006-50242667-00000000 (Paamon Bt., K&H Bank).

Amennyiben önhibáján kívül nem tud részt venni, de már átutalta az összeget, és ezt 7 munkanappal a képzés indulása előtt jelezi felénk, úgy a részvételi díj 100%-át visszafizetjük. A kezdés előtti 7 munkanapon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni, azonban egy másik képzési alkalommal felhasználható.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2021. október 29., péntek

A maximális létszám 24 fő.
Amennyiben a határidő lejárta előtt megtelik a keret, úgy korábban zárjuk le a jelentkezés lehetőségét és elindítjuk a várólistát.

Amennyiben Ön már elvégezte valamelyik képzésünket és elnyerte tetszését, kérjük, ajánlja ismerőseinek!

Jelentkezés az űrlapon, vagy érdeklődés munkaidőben az alábbi elérhetőségeken!
A Kalandok és Álmok csapata nevében üdvözlettel:

Demjén Izabella,
telefon: +36/20-278-3100
e-mail:
demjen.izabella@kalandokesalmok.hu