Barátaink az online térben!

❗️FIGYELEM!❗️A beküldők között élő és online képzéseinkre szóló ingyenes részvételi lehetőségeket sorsolunk ki!
A beküldött írásokat 2020. május 30-ig várjuk.
Sorsolás 2020. május 31-én, 18 órakor!

Ezúton is szeretnénk megköszönni azt a sok értékes anyagot, amit önzetlenül osztottatok meg velünk, kezdve tanórai jógyakorlatoktól játékokig, linkektől mémekig. Különösen sokatmondóak és értékesek számunkra azok a saját élmények, érzések, gondolatok, töprengések, amelyek új szempontokat adtak, támpontokat, gyakran vigaszt és segítséget nyújtottak nekünk és másoknak is. Köszönjük!
Nehéz időszakon vagyunk túl, és a még előttünk lévő hetek is kitartást, odafigyelést és sok türelmet követelnek! Ehhez keresünk további muníciót Tőletek!
Keresünk közzétételre minden olyan publikus anyagot, ami mögött ott van a Ti saját kipróbálásotok, a saját élményetek, tapasztalatotok! Lehet puzzle-játék, betűrejtvény, óravázlat, otthoni testnevelés-foglalkozás, bármilyen projektfeladat, teszt, és minden, amivel az elmúlt hetekben próbálkoztatok – sikeresen vagy legalább tanulságosan!

Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy küldje el, ossza meg velünk saját, sikereit és kétségeit a digitális otthonoktatás korszakából! Várjuk az online térben jól használható feladatok leírását, tantárgytól és évfolyamtól függetlenül, várjuk az új és átdolgozott játékokat, az ötletes feladatokat, a képeket, konkrét gyakorlatokat, de akár színvonalas mémeket, értékes webhelyeket, linkeket is!

Az anyagokat várjuk a demjen.izabella@kalandokesalmok.hu email címre!
A beküldők között élő és online képzéseinkre szóló ingyenes részvételi lehetőségeket sorsolunk ki! Reméljük, ezúttal is sikerül hasznos segítséget nyújtani – egymásnak!