Akkreditált speciális nevelési igényű gyerekek fejlesztésével foglalkozó képzés Budapesten (2020. április 2-4.)

A képzés vezetői: 
Kovács Nikoletta – tanító, pedagógiai fejlesztő, a 2016-os év Richter Aranyanyu Díj pedagógus kategóriájának nyertese, a Kalandok és Álmok Szakmai Műhely trénere.
Tóth Gabriella – tanító, gyógypedagógus, Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat, a Kalandok és Álmok Szakmai Műhely trénere.
Ideje: 2020. április 2-3-4. (csütörtök-péntek-szombat)
Helyszíne: KMO Művelődési Központ, 1191 Budapest, Teleki u. 50. (116-os terem)
Részvételi díja: 26.900 Ft.
Alapítási engedélyének száma: 575/34/2017 
Akkreditációs órák száma: 30 

A három nap időbeosztása: 

 • 2020. április 2., csütörtök: 10.00-18.00
 • 2020. április 3., péntek: 9.00-18.00
 • 2020. április 4., szombat: 9.00-17.00

Étkezés: a részvételi díj a képzés díját, az eszközök használatát, a terembérleti díjat, az adminisztratív munkát és mindhárom napra egy egyszerű tea-kávé büfét tartalmaz, szállás-, étkezési és útiköltséget nem foglal magába.

További akciók, kedvezmények! 

 • Az Early Bird jelentkezés keretén belül igénybe vehetők az alábbi akciós árak a korai jelentkezők számára, ha feltüntetik az űrlap Megjegyzés rovatába azt a kifejezést, hogy “Early Bird”:
  – a meghirdetéstől december 20-ig 3.000 Ft. a kedvezmény, a képzés ára 23.900 Ft.
  – december 21-től január 19-ig 2.000 Ft. a kedvezmény, a képzés ára 24.900 Ft.
  – január 20-tól március 26-ig teljes áron érhető el a képzés, azaz 26.900 Ft-ért.
 • Amennyiben egy intézményi költségviselőtől ketten jelentkeznek, úgy az első fő teljes részvételi díjjal vehet részt (26.900 Ft.), míg a második fő 20% kedvezményt kap a képzés teljes részvételi díjának árából (azaz 21.520 forintért). Ebben az esetben a jelentkezők tüntessék fel az űrlap Megjegyzés rovatába, hogy szeretnének élni az adott kedvezménnyel, nincs lehetőség utólagos módosításra.
 • Amennyiben egy intézményi költségviselőtől hárman jelentkeznek, az első kettő teljes részvételi díjjal vehet részt (azaz 2×26.900 Ft-ért), míg a harmadik fő 10.000 Ft. kedvezményt kap a képzés teljes részvételi díjának árából (azaz 16.900 forintért vehet részt). Ebben az esetben a jelentkezők tüntessék fel az űrlap Megjegyzés rovatába, hogy szeretnének élni az adott kedvezménnyel, nincs lehetőség utólagos módosításra.

Az akciók egymással nem vonhatóak össze, minden résztvevő csak egyet vehet igénybe! A kedvezmények igénybevételének szándékát a jelentkezési lapon kell jelölni,
utólagosan nem áll módunkban figyelembe venni!

A részvételi díj befizetése
A képzésen való részvétel feltétele a részvételi díj maradéktalan átutalása a következő számlaszámra:
10201006-50242667-00000000 (Paamon Bt., K&H Bank).
Amennyiben önhibáján kívül nem tud részt venni, de már átutalta az összeget, és ezt 7 munkanappal a képzés indulása előtt jelezi felénk, úgy a részvételi díj 100%-át visszafizetjük. A kezdés előtti 7 munkanapon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni, azonban egy másik képzési alkalommal felhasználható.
.
Jelentkezési és befizetési határidő: 2020. március 26., csütörtök

Jelentkezni a lap alján lehet!
.
A maximális létszám 24 fő. Amennyiben a határidő lejárta előtt megtelik a keret, úgy korábban zárjuk le a jelentkezés lehetőségét és elindítjuk a várólistát.
.
.

A képzés címe
Különleges padtárs! – különleges bánásmódú gyermekek hatékony élmény- és tapasztalat-orientált, differenciált nevelése

Mi a képzés célja?
A résztvevők felkészítése a különleges bánásmódú gyermek (sajátos nevelési igényű, beilleszkedési-, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő, kiemelkedő képességű, tehetséges) kiszűrésére, hatékony nevelésére és oktatására az osztályteremben. Az elméleti háttér, tevékenység, folyamattervezés, eszköz és módszertár megismertetése, illetve a szükséges pedagógus szereppel járó attitűd felfedeztetése.

Kinek szól a képzés?
Olyan pedagógusoknak, segítő szakembereknek, akik szeretnének megismerkedni egy-egy tanulási, magatartási probléma hátterével, elsajátítani módszereket, eszközöket, technikákat ahhoz, hogy hogyan vezessenek egy tanítási órát különleges bánásmódú gyerekekkel, akinek a csoportjában nehézséget jelent az eltérő gyerekekkel való foglalkozás.

Miről tanulunk majd?
A különleges bánásmódú gyerekek típusairól, tüneteiről, felismeréséről, szakvélemények elemzéséről. Egy-egy problémacsoportot jobban megismerve érintjük azokat a módszereket, technikákat, amelyek segíthetik az SNI-s, BTM-s, tehetséges gyermekek tanulását.  Megismerkedünk, illetve el is készítünk tanítási órán a differenciáláshoz használható eszközöket, játékokat. Segítséget nyújtunk abban, hogy hogyan készüljön el egy egyéni fejlesztési terv, egy tudásszintet mérő dolgozat, illetve hogyan tükrözzük vissza a gyermek reális tudását az értékelés során.  Tanulunk a szociális kompetenciák fejlesztéséről, a saját megküzdési stratégiánkról, sikerekről, kudarcokról.

Milyen módszereket használunk?
A képzés során sajátélményű gyakorlatokon keresztül vesszük át a szükséges elméleti hátteret, s a képzés gyakorlati részében is a tapasztalati tanulás, a tevékenység-központú pedagógia, a kooperatív tanulási technikák, különféle csoportmunkák kerülnek előtérbe.

Amennyiben Ön már elvégezte valamelyik képzésünket és elnyerte tetszését, kérjük, ajánlja ismerőseinek!

Érdeklődés munkaidőben az alábbi elérhetőségeken:

Demjén Izabella
telefon: +36/20-278-3100
e-mail: demjen.izabella@kalandokesalmok.hu