Akkreditált rendezvény- és táborszervező képzés Budapesten (2018.03.09-11.)

Táborvezetés? Szervezés, utaztatás, programok és pénzügyek? Szeretne egy igazi, tevékenység-központú élménytábort?

Batorkeszi_2_nap (18)A képzés vezetője: Bányai Sándor, címzetes egyetemi docens (Pécsi Tudományegyetem), közoktatási szakértő, tanító, szabadidő-szervező, táborszervező és sokszoros táborvezető, szakíró, a Szakmai Műhely vezetője.
Ideje: 2018. március 9-10-11. (péntek-szombat-vasárnap)
Helyszíne: a Görbe Bögre Kávézó különterme, 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 3.
Részvételi díja: 23.900 Ft.
Alapítási engedélyének száma: 575/35/2017
Akkreditációs órák száma: 30
A három nap időbeosztása:
 • 2018. március 9., péntek: 9.00-17.30
 • 2018. március 10., szombat: 9.00-17.30
 • 2018. március 11., vasárnap: 9.00-15.30
Étkezés: A részvételi díj mindhárom napra tea-kávé büfét tartalmaz.
 .
További akciók, kedvezmények!!!
 • Az Early Bird jelentkezés keretén belül igénybe vehetők az alábbi akciós árak a korai jelentkezők számára:
  – a meghirdetéstől január 28-ig 3.000 Ft. a kedvezmény, a képzés ára 20.900 Ft.
  – január 29-től február 18-ig 1.500 Ft. a kedvezmény, a képzés ára 22.400 Ft.
  – február 19-től március 1-jéig teljes áron érhető el a képzés, azaz 23.900 Ft-ért.
 • Amennyiben egy intézményi költségviselőtől ketten jelentkeznek, úgy az első fő teljes részvételi díjjal vehet részt (23.900 Ft.), míg a második fő 20% kedvezményt kap a képzés teljes részvételi díjának árából (azaz 19.120 forintért). Ebben az esetben a jelentkezők tüntessék fel az űrlap Megjegyzés rovatába, hogy szeretnének élni az adott kedvezménnyel, nincs lehetőség utólagos módosításra.

Az akciók egymással nem vonhatók össze, minden résztvevő csak egyet vehet igénybe! A kedvezmények igénybevételének szándékát a jelentkezési lapon kell jelölni, utólagos igénybevételt nem áll módunkban figyelembe venni.

Részvételi díj befizetése:
A képzésen való részvétel feltétele a részvételi díj maradéktalan átutalása a következő számlaszámra:

10201006-50242667-00000000 (Paamon Bt., K&H Bank).

11846617_874091442645737_1935459907002248970_n


Jelentkezni kizárólag online
, elektronikus jelentkezési lap kitöltésével lehet, melyet a lap alján talál!

Jelentkezési és befizetési határidő: 2018. március 1., csütörtök

A maximális létszám 24 fő. Amennyiben a határidő lejárta előtt megtelik a keret, úgy korábban zárjuk le a jelentkezés lehetőségét és elindítjuk a várólistát.


I. Mi a Szakmai Műhelyünk célja?

A Kalandok és Álmok Szakmai Műhely célja önálló, döntésképes, felelősségteljes generáció nevelése és fejlesztése. Pedagógusok képzésén keresztül tudjuk értékeinket eljuttatni a gyerekekhez és a fiatalokhoz. A szociális kompetenciák fejlesztését elengedhetetlenül szükségesnek tartjuk ahhoz, hogy a gyerekek megállják a helyüket az iskolai és az iskolán kívüli életben egyaránt, családban, közösségben, munkahelyen.Ha változatos és tartalmas szabadidős tevékenységet nyújtunk számukra, sikerülhet visszacsalogatni őket az általunk preferált értékek közé, ahol megfelelő felügyelet mellett, kulturáltan és biztonságban játszhatnak, tevékenykednek. Ez a fajta tevékenységközpontúság azon gyerekek számára is lehetővé teszi, hogy sikerélménnyel gazdagodjanak, akiknek egyébként alapképességei nem fejlettek, tanulási és kulcskompetenciáik még nem alakultak ki véglegesen.

II. Mi a képzés célja?

A továbbképzés célja, hogy a résztvevők készüljenek fel a gyerek- és ifjúsági táborok, bentlakásos és napközis jellegű táborok, nomád és üdülőtáborok projektszerű szervezésére, ismerjenek meg alapvető rendezvényszervezési ismereteket, tényeket, összefüggéseket, normákat. A résztvevők sajátítsanak el új ötleteket, eszközöket, módszereket a táboroztatás megszervezéséhez, ismerjék meg a tábori és szabadidős programok szervezésében rejlő egyéni és csoportos nevelési és fejlesztési lehetőségeket, váljanak képessé ezek kihasználásának hatékonyabbá tételére, a szervezés során felmerülő problémák új ismeretek felhasználásával történő megoldására.

XIII. Nagytábor

III. Kik vagyunk mi?

Szakmai Műhelyünk az első akkreditált pedagógus-továbbképzés alapítója a rendezvény és táborszervezés témában. 1999 óta száznál is több hazai és határokon túli képzéssel a hátunk mögött folyamatosan fejlesztjük, aktualizáljuk annak tartalmát. Trénereink a napi iskolai tanítási gyakorlat szükségszerűségeit ötvözik a felsőoktatási kurzusok tapasztalataival, más tréningek és módszerek legjobb munkaformáit is beépítve.

IV. Miről tanulunk majd?

A táborozás kivételes lehetőséget ad a pedagógusok kezébe, hogy a gyakran értékvesztett, „csellengő” gyermekeket bekapcsolják a közösség életébe. A sokszínű program tervezéséhez, szervezéséhez, lebonyolításához speciális jártasságokra, készségekre, képességekre van szükség. Tanfolyamunkon a résztvevő megismerkedik az általános rendezvényszervezési alapismeretekkel, programok, forgatókönyvek összeállításának lépéseivel.

V. Milyen módszereket használunk?

Célunk olyan értékalapú szabadidő-pedagógiai fejlesztés elindítása a táborokban, amely új, korszerű eszközöket, módszereket, ötleteket ad a pedagógusok kezébe a non-formális és informális tanulást egyaránt ötvöző programok szervezéséhez. Célunk a pedagógusok megerősítése és bátorítása az újszerű pedagógiai módszerek kipróbálására, alkalmazására, valamint az iskola keretei közül való kilépésre. A továbbképzés a résztvevők aktivitására épít, segíti a korábbi tapasztalatok hasznosulását. A csoport közös értékteremtő munkája során a páros munka, a kisebb csoportos beszélgetések és alkotómunkák, valamint a teljes csoportot érintő közös munkamegbeszélések váltakoznak. 

.
A korábbi felnőtt és gyerektáborainkról  ide és ide kattintva található egy-egy képes beszámoló.


Naprenyő 2016006-20160627

Amennyiben Ön már elvégezte valamelyik képzésünket és elnyerte tetszését, kérjük, ajánlja ismerőseinek!

Érdeklődés az alábbi elérhetőségen:

Demjén Izabella,
telefon: +36/20-278-3100
e-mail: demjen.izabella@kalandokesalmok.hu