Akkreditált pedagógus-továbbképzés Budapesten az SNI-s gyerekek fejlesztésének témakörében (2018.09.14-16.)

A képzés vezetői:

 • Kovács Nikolettaimg_6334 – tanító, pedagógiai fejlesztő, a Szakmai Műhely trénere, 2016-ban a Richter Aranyanyu Díj pedagógus kategóriájának nyertese.
 • Tóth Gabriella – tanító, gyógypedagógus, Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat, a Kalandok és Álmok Szakmai Műhely trénere.
  Ideje: 2018. szeptember 14-15-16. (péntek-szombat-vasárnap)
  Helyszíne: Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház, 1191 Budapest, Teleki u. 50.
  Részvételi díja: 26.900 Ft.
  Alapítási engedélyének száma: 575/34/2017
  Akkreditációs órák száma: 30
A három nap időbeosztása:Különleges padtárs019-20160715
 • 2018. szeptember 14., péntek: 10.00-18.00
 • 2018. szeptember 15., szombat: 9.00-18.00
 • 2018. szeptember 16., vasárnap: 9.00-17.00
Étkezés
A részvételi díj a mindhárom napra tea-kávé büfét tartalmaz, szállást és étkezést nem foglal magába.

Akciók, kedvezmények!!!

 • Az keretén belül igénybe vehető az alábbi akciós ár a korai jelentkezők számára:
  – a meghirdetéstől június 20-ig 4.000 Ft. a kedvezmény, a képzés ára 22.900 Ft.
  – június 21-től július 20-ig 3.000 Ft. a kedvezmény, a képzés ára 23.900 Ft.
  – július 21-től augusztus 11-ig 2.000 Ft. a kedvezmény, a képzés ára 24.900 Ft.
  – augusztus 12-től szeptember  5-ig teljes áron érhető el a képzés, azaz 26.900 Ft-ért.
 • Amennyiben egy intézményi költségviselőtől ketten jelentkeznek, úgy az első fő teljes részvételi díjjal vehet részt (26.900 Ft.), míg a második fő 20% kedvezményt kap a képzés teljes részvételi díjának árából (azaz 21.520 forintért). Ebben az esetben a jelentkezők tüntessék fel az űrlap Megjegyzés rovatába, hogy szeretnének élni az adott kedvezménnyel, nincs lehetőség utólagos módosításra.
 • Amennyiben egy intézményi költségviselőtől hárman jelentkeznek, az első kettő teljes részvételi díjjal vehet részt (2*26.900 Ft.), míg a harmadik fő 10.000 Ft. kedvezményt kap a képzés teljes részvételi díjának árából (azaz 16.900 forintért vehet részt). Ebben az esetben is tüntessék fel a jelentkezők az űrlap Megjegyzés rovatába, hogy szeretnének élni az adott kedvezménnyel, nincs lehetőség utólagos módosításra.
 Az akciók egymással nem vonhatók össze, minden résztvevő csak az egyet vehet igénybe!
A kedvezmények igénybevételének szándékát a jelentkezési lapon kell jelölni, utólagos igénybevételt nem áll módunkban figyelembe venni.

Részvételi díj befizetése

A képzésen való részvétel feltétele a részvételi díj maradéktalan átutalása a következő számlaszámra:
10201006-50242667-00000000 (Paamon Bt., K&H Bank)
.

Amennyiben önhibáján kívül nem tud részt venni, de már átutalta az összeget, és ezt 7 nappal a képzés indulása előtt jelezi felénk, úgy a részvételi díj 100%-át visszafizetjük. A kezdés előtti 7 napon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni, azonban egy másik képzési alkalommal felhasználható.

Jelentkezni kizárólag online, elektronikus jelentkezési lap kitöltésével lehet, mely a lap alján található!

Jelentkezési és befizetési határidő: 2018. szeptember 5. (szerda)

A maximális létszám 24 fő. Amennyiben a határidő lejárta előtt megtelik a keret, úgy korábban zárjuk le a jelentkezés lehetőségét.
 SNI-Pecs-Magtar (12)

.I.  Mi a Szakmai Műhely célja?

A Kalandok és Álmok Szakmai Műhely célja önálló, döntésképes, felelősségteljes generáció nevelése és fejlesztése. Pedagógusok képzésén keresztül tudjuk értékeinket eljuttatni a gyerekekhez és a fiatalokhoz. A szociális kompetenciák fejlesztését elengedhetetlenül szükségesnek tartjuk ahhoz, hogy a gyerekek megállják a helyüket az iskolai és az iskolán kívüli életben egyaránt, családban, közösségben, munkahelyen.

II. Mi a képzés célja?

A résztvevőket felkészíteni a különleges bánásmódot igénylő gyermekek (sajátos nevelési igényű, beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő, kiemelkedő képességű, tehetséges) hatékony nevelésére és oktatására az osztályteremben. A résztvevők megismerik az egyes nehézségi zavarok elméleti hátterét, a gyermekmegismerés módszereit, a differenciálás módjait, lehetőségeit. Megismerik a fejlesztendő szociális kompetenciákat, képessé válnak azok fejlesztésére különleges bánásmódú gyermekek esetében. Felkészültté válnak a differenciált óratervezésre, óravezetésre, felfedezik annak módjait, menetét.

Miről tanulunk majd?

A képzés során a résztvevők megismerkednek a különleges bánásmódot igénylő gyerekek tüneteivel, tünetegyütteseivel; feltérképezik a szakemberi háló feladatait és kapcsolódási pontjait. Megismerkednek a különféle szakvéleményekkel, és azoknak a tartalmával. Feltérképezzük a szociális kompetenciákat, azok fejlesztési lehetőségeit. Megismerkednek olyan módszerekkel, munkaformákkal, amelyek alkalmasak a differenciált oktatásra, együttnevelésre. A képzés során a munkaformákhoz, módszerekhez eszközöket is társítunk, amelyek megkönnyítik az egyéni haladási, „tanulási” terv megvalósítását. Hangsúlyt fektetünk a különleges bánásmódú gyerekek oktatását, nevelését segítő ellenőrzési módszerekre, és megismerkednek különböző értékelési technikákkal is.

IV. Milyen módszereket használunk?

A képzés során sajátélményű gyakorlatokon keresztül vesszük át a szükséges elméleti hátteret, s a képzés gyakorlati részében is a tapasztalati tanulás, a tevékenység-központú pedagógia, a kooperatív tanulási technikák, különféle csoportmunkák kerülnek előtérbe.

V. Kinek szól a képzés?

Olyan pedagógusoknak, segítő szakembereknek, akik szeretnének megismerkedni egy-egy tanulási, magatartási probléma hátterével, elsajátítani módszereket, eszközöket, technikákat ahhoz, hogy hogyan vezessenek egy tanítási órát különleges bánásmódú gyerekekkel, akinek a csoportjában nehézséget jelent az eltérő gyerekekkel való foglalkozás.

SNI-Pecs-Magtar (8)

Korábbi speciális neveléssel foglalkozó képzésünkről ide és ide kattintva található egy képes beszámoló.
Amennyiben Ön már elvégezte valamelyik képzésünket és elnyerte a tetszését, kérjük, ajánlja ismerőseinek!

Érdeklődés az alábbi elérhetőségen:
Demjén Izabella,
telefon: +36/20-278-3100
e-mail: demjen.izabella@kalandokesalmok.hu